Naša crkva “dobiva” novi klimatizacijski sustav

PIŠE: don Ivan Terze , Župa Presvetog Srca Isusova Visoka  OBJAVLJENO: 2. lipnja 2023.

Poštovani župljani, osluškujući vaše prijedloge i savijete, primijetio sam kako vas velika većina spominje ljetno razdoblje kao vrijeme u kojem je teško boraviti u crkvi zbog velike vrućine i zagušljivosti. Stoga sam, nakon što sam se posavjetovao s Župnim pastoralnim i
ekonomskim vijeće te sa župnim vikarima don Slavkom i don Antunom Matom odlučio da krenemo u postavljenje klimatizacijskog sustava u našu crkvu i to prije ljetnog vremena.

Troškovi postavljanja šest uređaja marke GREE kao i montaža istih koštati će 19,971,25 eura.
Ulaganje u crkvu nije ulaganje u zgradu već u župnu zajednicu i vjernike koji tu dolaze, a kojih je svakim danom sve više i koji u našoj crkvi na „vrhu grada“ nalaze svoje utočište i zaklon od vreve svijeta. Vaš prilog je dar u plodnu priču o našoj župi koja je davno počela i koja će još dugo vremena trajati na Visokoj.

Svjesni teškog vremena kojeg živimo, znamo da samo zajedno možemo prikupiti potrebna sredstva te vas pozivamo da se svi uključimo. Zrno po zrno – pogača; kamen po kamen – palača. Svaki prilog je važan. Svoje priloge možete donijeti u župni ured ili uplatiti na račun. DO SADA PRIKUPLJENO 2.850,00 €. Hvala vam na vašoj dobroti!

Župa Presvetog Srca Isusova
Ninska 1, HR – 21000 Split
HR1523900011100234226
(za klime)
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D

Do sada smo skupili
14%
Podijeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *